Sok garen 100 gram

Prijs is per streng garen.

Het garen is geschikt om sokken mee te breien. Dit komt door de samenstelling wol en polyamide/ nylon. Het garen is natuurlijk ook geschikt om andere projecten mee te maken zoals sjaals, truien en handschoenen. 

Samenstelling: 

  • 80% superwash merino extrafine
  • 20% polyamide
  • 100 gram is 425 meter. 
  • Het is superwash. Dit houd in dat het garen behandeld is om vilten tegen te gaan. En het geschikt is voor de wasmachine. Echter is handwas wel aanbevolen

Naalddikte: 

is afhankelijk van het project en het resultaat dat je wil bereiken . De draad heeft de dikte van sokken wol en kan daarvoor gebreid worden op naalden 2-3 mm.

maar voor bijv. Een sjaal zou je al naar 3.5 - 4.5 mm naalden kunnen gaan.

Verzorging: 

hoewel het garen superwash behandeld is en ik professionele wolverf gebruik, raad ik jullie toch aan om je project met de handwas en in koud water te wassen met wolzeep. Dit om er voor te zorgen dat je eindproduct zo lang mogelijk mooi blijft. 

Na het verven spoel ik de garens met veel zorg uit, echter kan het voorkomen dat er met de eerste wasbeurt toch wat kleur vrijkomt.

De foto's van de wol zijn gemaakt bij daglicht en ik doe mijn uiterste best om de kleuren zo realistisch mogelijk weer te geven. Echter kunnen door verschillende beeldschermen en verschillende instellingen de kleuren anders worden weergegeven dan ze in werkelijkheid zijn. 

Ik verf de wol in mijn huis dat rookvrij is maar wel hondvriendelijk ( ik heb een hond die ik bij de wol zeer goed weg houd) 

Op = Op

Vitamine W

€ 20,00
Op = Op

Vitamine W

€ 20,00

Iedereen kan wel eens wat extra vitamine gebruiken. Echter welke is er nu niet fijner in gebruik als vitamine Wol. 

maandelijks zat ik een listing openen en aan de hand van een foto/thema zal ik een streng 100 gram wol verven. In een kleine oplage. Met een extra keuze voor een bijpassende mini streng.


Deze zullen dan 30 juli verstuurd worden!!!

Samenstelling:

80% SW Merino

20% Polyamide

100 gram is 425 meter

Superwash (handwas wel aanbevolen)

Bestel je er andere producten bij dan worden die ook pas de 30 juli 

Naalddikte : is afhankelijk van het project en resultaat dat je wil bereiken. De draad heeft de dikte van sokken wol en kan daarvoor gebreid worden op naalden 2-3 mm, maar voor bijv. een sjaal zou je al naar 3.5-4.5 mm naalden kunnen gaan.

Verzorging:

Hoewel het garen superwash behandeld is en ik professionele wolverf gebruik, raad ik toch aan om je project met de handwas en in koud water te wassen om ervoor te zorgen dat je eindproduct zo lang mogelijk mooi blijft.

Na het verven spoel ik de garens goed uit , alleen het kan voorkomen dat ze tijdens de eerste wasbeurten toch een beetje kleur af kunnen geven.